Информация за доставка

Доставка на продукти
За България
Поръчките, които са регистрирани в www.konusi.com нашия Електронен магазин , през работни дни до 13:00 часа (при условие, че продуктите са на склад) доставката основно ще се направи в рамките на 24 часа, или пък на следващия работен ден, на куриерска служба. В момента на доставка изцяло зависи от условието, че продуктът е в наличност или на склад. Срокът за доставка е три работни дни
Доставката се извършва от понеделник до петък. Работно време 9:00-17:00, с изключение на неработни дни (празниците). Дните и часовете за доставка са валидни само за работни дни.

Aко нямаме налични продукти, ние ще се свържем с вас за да ви информира за времето за доставка на Вашата поръчка.

Доставка

Доставката се заплаща отделно,при получаване на покупката.
Стойността на доставката се формулира на базата на обем и килограми.Информация, ще получите веднага след обработка на заявката Ви, когато провеждаме телефонен разговор с клиентите за потвърждение или отказване на поръчката. Приемането става от клиента или от трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока , както и цената на стоката по указаните начини на плащане .Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.
Поръчаната стока се доставя на клиента на посочения от него адрес при условие,че адресът е посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента преди 13:00 часа на същият ден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и P-D-B Engineering се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

Доставка на продукти
ЕВРОПА
Поръчките, които са регистрирани в www.konusi.com нашия Електронен магазин , през работни дни до 13:00 часа (при условие, че продуктите са на склад) доставката основно ще се направи в рамките на 24 часа, или пък на следващия работен ден, на куриерска служба. В момента на доставка изцяло зависи от условието, че продуктът е в наличност или на склад.
Доставката се извършва от понеделник до петък. Работно време 9:00-17:00, с изключение на неработни дни и (празниците). Дните и часовете за доставка са валидни само за работни дни.

Aко нямаме налични продукти, ние ще се свържем с вас за да ви информира за времето за доставка на Вашата поръчка.
Вашият пакет пратка
Пакети обикновено се изпращат в рамките на 3 работни дни след получаване на плащането и се доставят чрез INTERLOGISTICA с проследяване. Независимо пратка избора ви, ние ще ви предоставим с линк за проследяване на онлайн пакета.
Таксите по доставката включват обработка и пакетиране , както и пощенски разходи. Такси за обработка, се фиксират, като има предвид, транспортни разходи варират в зависимост от общото тегло на пратката. Съветваме ви да групирате елементи с една поръчка. Ние не можем да групираме две отделни поръчки, подадени отделно, и за куриерските служби таксите ще се прилагат за всяка от тях. Вашият пакет ще бъде доставен от 7 до 13 работни дни.

ПЛАЩАНЕ:
За България плащането става с наложен платеж.


ПЛАЩАНЕ:
За ЕВРОПА плащането става с PayPal предварително трябва да се конвентира валутата на сайта в долари за да се извърши плащането с PayPal

©Copyright 2013. Powered by konusi.com